fbpx

Procuror vs. judecător pe Facebook despre violențele Jandarmeriei: ”Mă aștept ca IJ să se sesizeze din oficiu”

Un procuror din Argeș a scris pe Facebook că se așteaptă ca Inspecția Judiciară să se sesizeze cu privire la un judecător penalist de la Curtea de Apel Cluj, care a postat că susține tot ce a făcut Jandarmeria la protestul din 10 august.

Judecătorul Adina Daria Lupea a scris, ieri, pe Facebook, o postare care i-a atras numeroase comentarii negative și chiar injurii.

”Nu va mai obositi sa ma convingeti.Sustin tot ce a facut aseara jandarmeria.A fost absolut justificat răspunsul lor.Ca om al legii, nu am cum tolera indisciplina sau violenta.Nu ai cum.sa raspunzi cu petale de trandafiri la bolovani, fecale, petarde, violente contra jandarmilor. Cata vreme vorbim de proteste violente nu va asteptati la baloane de sapun.

Azi arata protestul mai normal.Asa se poate discuta. Toti cei care aveti un cui impotriva jandarmilor de ieri, va rog sa parasiti singuri lista mea. M- am saturat sa tot fac curatenii.”, a scris Lupea.

În cursul zilei de astăzi, procurorul argeșean Antonia Diaconu a scris o replică dură pentru judecătorul clujean, precizând că se așteaptă ca Inspecția Judiciară să se sesiseze: ”Mi se pare fantastic cum o doamna judecător își da cu părerea despre ce s-a întâmplat vineri, in contextul in care nu exista numai una, ci mai multe anchete in curs. I-as fi spus-o domniei sale personal, pe pagina de FB, dar doamna Adina Daria Lupea nu încurajează libertatea de opinie si nu ai opțiunea de a comenta. Ma aștept in schimb ca IJ sa se sesizeze din oficiu, așa cum se întâmpla de obicei, nu? Cu anchetele astea in curs, se mai poate întâmpla sa susții oameni care răspund penal. Exista si șansa asta.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina