fbpx
Acasă » ȘTIRI » Primărița din Chinteni, reclamată de două ori pe site-ul ”Miting cu japca”

Primărița din Chinteni, reclamată de două ori pe site-ul ”Miting cu japca”

Primărița PSD din comuna clujeană Chinteni, Lucia Suciu, a fost reclamată de două ori pe site-ul ”Miting cu japca”, unde sunt peste 500 de reclamații cu privire la modul în care au fost mobilizați oamenii pentru mitingul coaliției de la guvernare.

Două reclamații fac referire la celebra primăriță Lucia Suciu din Chinteni, într-una arătându-se că angajații primăriei au fost amenințați că își vor pierde joburile dacă nu merg la mitingul din București:

”Chinteni, jud. Cluj – Comportament abuziv: Primarul

“Am un prieten, coleg cu un consilier PSD (Darius Muresan). Aceasta zicea ca fiecare consilier PSD are norma de 5 persoane pe care trebuie sa-i duca la miting in Bucuresti….deci din Chinteni vrand-nevrand au plecat 40 de persoane.” 8 iunie, 15:18

Chinteni, Cluj-Napoca – Comportament abuziv: Primărița și conducerea primariei

“Angajatorilor, li s-a spus că au joburi de păstrat și că ar fi bine sa meargă în excursie la Bucuresti, după miting li s-a spus că primesc hotel, merg la restaurant ….. O angajată de acolo mi-a spus clar că are de păstrat un job și se duce. ” 8 iunie, 13:41”

Primarita Lucia Suciu ne-a spus ca ceea ce scrie mai sus “este o mare minciună” si ca nici macar nu a discutat cu angajatii primariei despre miting.

La miting au fost circa 40 de oameni din Chinteni, in frunte cu Lucia Suciu. “Puteam sa duc 300 si 500 daca vroiam, dar nu am facut-o.”, ne-a spus nervoasa primarita, care ne-a amenintat ca ne va da in judecata.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns