fbpx

Prima declarație a lui Uioreanu după condamnare: ”Total nedreaptă”. VIDEO

Fostul președintel al Consiliului Județean Cluj și al filialei clujene a PNL, Horea Uioreanu, a declarat după ce a aflat condamnarea de 6 ani și 4 luni închisoare că este ”total nedreaptă”

Horea Uioreanu a fost în această dimineața în oraș să-și rezolve unele treburi, timp în care a aflat decizia Curții de Apel Cluj. Ulterior, a mers acasă pentru a-și face bagajul.

Cu privire la decizia finală, fostul politician a spus: ”Total nedreaptă, specific justiției din ziua de astăzi, fără probe sau probe suficiente.”

Întrebat dacă se aștepta să fie condamnat, Uioreanu a răspuns: ”Cu mine mi-am făcut toate calculele. Mă așteptam, dar nu la o pedeapsă așa mare”

Uioreanu se va prezenta la poliție pentru a fi dus la penitenciar.

Horea Uioreanu se gândește să facă plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului împotriva Statului. Avocatul Radu Chiriță a precizat pentru Clujust.ro că așteaptă să vadă motivarea Curții de Apel, după care vor analiza posibilitatea adresării la CEDO. Potrivit avocatului, aspectele controversate și atacabile sunt modul cum au fost folosiți martorul protejat cu identitate necunoscută și Răzvan Pop.

Înainte să meargă la penitenciar, Uioreanu a intrat la notarul public Mariana Buta pentru a ridica o procură pe care a făcut-o pentru prima lui fostă soție, Consuela Burnar, care l-a și dus cu mașina.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina