fbpx

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, atacă dur directorii a trei deconcentrate: ”Slugoi politici”

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a emis un comunicat intitulat: ”Demisia slugoilor politici, directori de deconcentrate, care au cauzat dezastrul de la Pata Rât”

”Abia după șase luni de eforturi considerabile pentru a depăși reaua-voință a unor personaje numite politic, aceștia au decis să nu mai împiedice Consiliul Județean Cluj să acționeze în regim de urgență pentru a stopa fenomenul de poluare de la Pata Rât și pentru a debarasa lacul conform celor stabilite de către expert.

Incompetența și slugărnicia, aplicate cu mult zel și rea-credință, au întreținut un fenomen de nedorit pentru clujeni, în loc să sprijine autoritățile locale.

Nici una dintre cele trei autorități centrale  – Garda de Mediu, Agenția de Mediu, respectiv Apele Române, nu a acționat constructiv și nu a „pus umărul” pentru găsirea și aplicarea soluțiilor optime, în beneficiul clujenilor. Toate aceste instituții au făcut eschive politice și au aplicat doar amenzi, pentru același buget al clujenilor.

Pentru incompetență și slugărnicie, directorii acestor deconcentrate trebuie să-și dea demisia!”, a transmis Tișe.

Într-un alt comunicat transmis astăzi, acesta a precizat: ”România riscă infringementul din cauza slugoilor politici puși șefi la diferite deconcentrate!

Directorul Gărzii de mediu este un incompetent sinecurist politic care a încălcat legea prin acțiunile sale. Consiliul Județean Cluj va formula plângere penală împotriva sa.

Azi, Consiliul Județean Cluj a solicitat Administrației Naționale „Apele Române” – Direcției Bazinele Someș – Tisa, emiterea în regim de urgență a acordului pentru a se realiza lucrări în albia pârâului Zăpodie, în vederea implementării și conform soluției expertului cu privire la gestionarea situației de la Pata Rât.

Solicităm public aprobarea în regim de urgență, fiind vorba de o situație de urgență, care impune măsuri de urgență. Consiliul Județean Cluj așteaptă astăzi aprobarea.

Totodată, solicităm Apelor Române să demareze în regim de maximă urgență demersurile de depoluare a pârâului Zăpodie ce a suferit o poluare întinsă pe parcursul a circa 50 de ani. ”

Amintim că președintele CJ Cluj are un proces cu directorii de la Aeroport pentru afirmații denigratoare.

Directorii de la Aeroportul Cluj l-au dat în judecată pe Alin Tișe

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!