fbpx

Directorii de la Aeroportul Cluj l-au dat în judecată pe Alin Tișe

Șase directori de la Aeroportul Internațional Cluj l-au chemat în judecată pe președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, ca urmare a cuvintelor grele pe care le-a aruncat în conferințe, postări pe Facebook și comunicate de pe adresa oficială a instituției.

Directorul general David Ciceo, directorul general adjunct Iuliu Pop,  directorul comercial Gabriela Zanc, directorul economic Corina Florian, directorul tehnic Florica Mureșan și directorul de securitate Vasile Opriș i-au intentat proces la Judecătoria Cluj-Napoca lui Alin Păunel Tișe. Procesul are obiectul ”obligația de a face”, mai exact directorii din Aeroport au cerut instanței să-l oblige pe Tișe să-și ceară scuze și să nu-i mai jignească.

Atacurile lui Tișe la adresa conducerii Aeroportului au început după 22 septembrie, când s-a votat hotărârea de Consiliu Județean prin care directorii erau înlocuiți până la concurs cu membrii Consiliului de Administrație, numiți politic. Conducerea Aeroportului și-a manifestat nenulțumirea față de hotărâre, iar aceasta a fost atacată în contencios administrativ de către Prefectul Județului Cluj. Astfel, în conferințe de presă, postări pe Facebook și comunicate, președintele CJ Cluj folosește cuvinte de genul ”mafie” la adresa directorilor din Aeroport. Într-o conferință, a insinuat inclusiv că directorul David Ciceo bea la locul de muncă.

Spre exemplu, numai într-o postare scurtă pe contul său de Facebook, Tișe a folosit cuvântul ”mafie” de două ori și i-a făcut pe directori ”mafioți”. Amintim că Tișe este președintele CJ Cluj, iar Aeroportul este regie autonomă în cadrul Consiliului. Instanța urmează să tranșeze acest conflict fără precedent în administrația publică.

Directoriii de la Aeroport nu au fost singura țintă a lui Tișe din ultima vreme, acesta scriind într-un comunicat oficial despre prefect: ”incompetent și mincinos ordinar, politruc mărunt, slugoi al PSD, se face de râs în fiecare zi.”

Comments

comentarii

Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuză faptul că trimiterea sa în judecată are loc chiar în momentul depunerii candidaturilor.... Citește mai mult

Lasă un răspuns