fbpx

Postări dureroase ale prietenilor celor doi tineri decedați în accidentul de pe centură. Să le citească cei care fac depășiri riscante!

”Fie ca bunul Dumnezeu sa întăreasca familiile în greaua pierdere. Nu îi vom uita niciodată pe Rareș și Tavi”, este una dintre zecile de postări dureroase ale prietenilor celor doi tineri decedați în accidentul de pe centura Muncii-Apahida. Șoferul care a cauzat accidentul este și el tânăr.

Rareș Sabău, de 22 de ani, a decedat pe loc, iar Octavian Rus, în vârstă de 32 de ani, cel care conducea Dacia Logan, a murit la spital. Redăm mai jos câteva dintre mesajele de adio postate pe Facebook de către prietenii lor:

”Nu pot sa cred .. Si tu ne-ai parasit de ce ,de cee …😭😭 Suflete minunate nea-ti lasat aici si ati plecat pe un alt drum ati lasat in urma voastra doar lacrimi si tristete .. 😭😭 Mai aveati de parcurs din drumul vieti … Acum am ramas doar cu amintirea voastra ! Va vom purta in inimile si in sufletele noastre toata viata suflete minunate !!”

”Adio prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu te voi uita niciodată Rareș Sabău”

”Ai fost prea bun pentru viata asta! Sa fii iertat. Dumnezeu sa te odihneasca!😖 Rares Sabau”

”Adio prieteni dragi dar nu va vom uita niciodata”

”Adio prieten drag!! Dumnezeu sa va lumineze calea spre ceruri si sa va dea odihna vesnica. Odihniti-va in pace Rares Sabau si Tavi Rus”

”Ati plecat la ingeri mult prea repede,nu te vom uita niciodata Rares Sabau, Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca!”

”Dumnezeu sa ii ierte!!!Nu pot sa cred ce nenorocire!!!😢😢😢”

”Drum lin suflet blând ! Nu te voi uita niciodată ! 😟😟 Nu credeam că joi va fi ultima zi în care ne mai vedem.. . Ai lasat in urma ta un gol imens. Singurul loc, de unde nu te poate lua nimeni este inima noastra si unde vei ramane vesnic. Dumnezeu sa te odihnească în pace ! 😰😰”

”se spune ca cine se duce in aceasta perioada din an ajunge in rai sa li se ierte pacatele si sa aibe odihna acolo unde s au dus fie ca bunul dumnezeu sa intareasca familiile in greaua pierdere nu ii vom uita nici adata pe RARES si TAVI”

”Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Prieten cu suflet mare ! 😢😢😢”

”Îmi pare rău că în viata pierdem persoane la care ținem prea mult.. Am ținut la tine ai fost o persoana importanta în viata mea.. Dar Dumnezeu mi tea luat de lângă mine de lângă noi.. Ai spus ca vei avea mereu grija de mine.. Dar unde ești acum când am nevoie de tine? 😢😢😢 Am spus ca ne vedem.. As fi vrut sa te mai vad odată zâmbind..Vreau ca de acolo de sus sa ai grija de mine și de toți dragi ție 😢😢 Îți vom simți mereu lipsa și mereu o sa ne fie dor de tine.. Ai avut atâtea planuri în viata asta a ta, am mai avut atâtea de vorbit noi doi dar viata nea despartit.. Tea despartit de toți cei dragi ție 😢😢 Îți vom simți lipsa 😢😢🙈 Tavi Rus 😭😭😭😭”

”Dumnezeu să te odihneasca în pace Tavi! Sincere condoleanţe familiei…..”

”Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca prieten drag , și familiei îndurerate sa-i dea o mângâiere , De azi te v-om mai căuta doar in inimile noastreTavi Rus 😢😢”

Șoferul vinovat de producerea accidentului, în vârstă de 23 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina