fbpx

Posibilitate de cazare în Campusul Hașdeu în perioada admiterii din iulie 2017 la UBB Cluj

Cei care au nevoie de un loc de cazare în perioada admiterii îl pot obține în Căminul Studențesc nr. 4, Hasdeu. Locurile de cazare sunt disponibile pentru candidații care nu au domiciliul stabil în Municipiul Cluj-Napoca sau locuiesc la mai mult de 20 km de Cluj-Napoca.

Pentru cazare este nevoie de o cerere și o copie după cartea de identitate, documente care trebuie trimise pe adresa socia@ubbcluj.ro sau depuse la Serviciul Social al UBB, str. I. C. Bratianu, nr 14, în intervalul orar 8-16, cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Tariful de cazare este de 25 lei/pat/noapte.

Plata cazării se poate face astfel:

În numerar, la administația Căminului Studențesc nr.4, de luni până vineri, în intervalul orar 7-15.
Cu ordin de plată pentru: Universitatea Babeș-Bolyai, str. M. Kogalniceanu, nr, 1, județul Cluj, cod fiscal 4305849, cont IBAN RO59TREZ21620F331400XXXX Trezoreria Cluj.

Pentru dovada plății se depune o copie după ordinul de plată, la administrația căminului, în momentul cazării.

Contact Căminul 4:
adresa: str. B.P.Haşdeu, nr.45
telefon: 0264-405300 interior: 6422
administrator Iuliana RUSU

Facultatea de Drept UBB Cluj pune la bătaie, la învățământ cu frecvenţă, la buget, 152 locuri pentru – români, 20 pentru maghiari, 3 pentru etnici români din Republica Moldova, 1 loc pentru etnici români din Ucraina (prin Ministerul Educaţiei Naţionale), iar, cu frecvenţă, la taxă, 340 pentru români și 20 pentru maghiari. La linia de învăţământ la distanţă sunt 100 de locuri cu taxă. Mai multe detalii despre criteriile de admitere, actele necesare pentru înscriere și taxe găsiți în broșura de mai jos.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit Regulamentului de admitere al facultăţii, înscrierea la concursul de admitere se va face PERSONAL (de către candidat). Înscrierea de către o altă persoană poate fi realizată doar pe bază de PROCURĂ.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vă rugăm citiţi cu atenţie următorul comunicat privind admiterea 2017, nivel licenţă!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Lasă un răspuns