fbpx

Polițistul care a avut inspirația să oprească un motociclist băut, fără permis și cu plăcuțe false

În timp ce constatat daunele unei tamponări, un polițist din Cluj-Napoca a observat un motociclist despre care avea informații că ar fi comis mai multe nereguli și s-a luat după el. Când l-a prins, a descoperit că nu avea permis, era băut, motocicleta avea numere false și bărbatul de 44 de ani deținea cannabis.

”Pericol, inconstiență și indiferență față de lege – Cuvintele pot evidenția situația de mai jos, care se putea încheia într-un mod tragic.

Datorită spiritului de observație al colegului nostru Martin Ciprian, polițist la Biroul Constatări Avarii lucrurile s-au desfășurat foarte bine.
În timp ce evalua avariile unui eveniment rutier de pe urma căruia au rezultat doar pagube materiale, lui Martin i-a atras atenția în parcarea alăturată un bărbat cu un motociclu.
După câteva momente, era deja în drum spre el, pentru a-l legitima. A realizat că putea fi bărbatul despre care existau informații că a comis mai multe abateri rutiere.
Constient de situația în care se afla, respectivul bărbat a încercat să se sustragă, însă după o urmărire de vreo 200 de metri era deja imobilizat și condus la sediu de colegul nostru.
Acesta nu deținea permis de conducere, se afla sub influența alcoolului, iar motociclul avea număr de înmatriculare fals, nefiind în realitate înmatriculat.
În motociclu a fost găsită și o pungă cu substanță vegetală verde oliv.
Bărbatul a fost reținut de polițiștii rutieri 24 de ore, iar în continuare este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Felicitări pentru profesionalism, Ciprian!”, a transmis IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!