Un minor din Turda și-a lovit tatăl în cap cu toporul de mai multe ori

Un minor din Turda a fost arestat preventiv după ce și-a lovit tatăl în cap cu toporul. Ca prin minune, acesta a supraviețuit, astfel că fiul este acuzat de tentativă de omor.

”La data de 24.08.2023, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a fost inregistrat un dosar de urmărire penală având ca obiect violenţă in familie sub forma tentativei de omor prev. de art. 199 alin. 1 C.p. rap. la art. 32 alin. 1 C.p. şi art. 188 alin. 1 şi 2 C.p.

În urma cercetărilor intreprinse de procuror, cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii de la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că in data de 24.08.2023, in juru1 orei 01:25, in timp ce se afla in imobilul de domiciliu, situat in mun. Turda, unde locuieşte impreună cu mama şi cu tatăl său, inculpatul minor i-a aplicat acestuia din urmă lovituri la nivelul capului cu un obiect tăietor-despicător, respectiv un topor, cauzându-i leziuni traumatice ce necesită 100-105 zile de ingrijiri medicale şi care au pus in primejdie viaţa.

În cursul zilei de 24.08.2023, prin ordonanţele dispuse de procuror, agresorul a dobândit gradual calitatea de suspect, şi subsecvent, calitatea de inculpat ca urmare a punerii in mişcare a acţiunii penale.

Propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul CIuj a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj la data de 24.08.2023, dispunându-se astfel arestarea preventivă a inculpatului.”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Comments

comentarii

Mesaj RO-alert pentru oamenii din Tulcea. Soldații ruși au atacat cu drone granița României.... Citește mai mult
Miercuri, 7 august, de la 10:00 - 20:00, te așteptăm într-o călătorie la The Cheesecake House unde fiecare felie de cheesecake va ajuta educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări.... Citește mai mult

Lasă un răspuns