fbpx

Un minor din Turda și-a lovit tatăl în cap cu toporul de mai multe ori

Un minor din Turda a fost arestat preventiv după ce și-a lovit tatăl în cap cu toporul. Ca prin minune, acesta a supraviețuit, astfel că fiul este acuzat de tentativă de omor.

”La data de 24.08.2023, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a fost inregistrat un dosar de urmărire penală având ca obiect violenţă in familie sub forma tentativei de omor prev. de art. 199 alin. 1 C.p. rap. la art. 32 alin. 1 C.p. şi art. 188 alin. 1 şi 2 C.p.

În urma cercetărilor intreprinse de procuror, cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii de la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că in data de 24.08.2023, in juru1 orei 01:25, in timp ce se afla in imobilul de domiciliu, situat in mun. Turda, unde locuieşte impreună cu mama şi cu tatăl său, inculpatul minor i-a aplicat acestuia din urmă lovituri la nivelul capului cu un obiect tăietor-despicător, respectiv un topor, cauzându-i leziuni traumatice ce necesită 100-105 zile de ingrijiri medicale şi care au pus in primejdie viaţa.

În cursul zilei de 24.08.2023, prin ordonanţele dispuse de procuror, agresorul a dobândit gradual calitatea de suspect, şi subsecvent, calitatea de inculpat ca urmare a punerii in mişcare a acţiunii penale.

Propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul CIuj a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj la data de 24.08.2023, dispunându-se astfel arestarea preventivă a inculpatului.”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!