fbpx

Polițiștii clujeni au reținut un tânăr hoț de mașini, fără permis de conducere și cam nepriceput

Polițiștii clujeni au reținut un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, care a furat o mașină, dar a fost prins după 4 km, și a încercat apoi să fure altă mașină, fiind prins după 4 metri.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Cluj-Napoca, care a furat o mașină, dar fost prins repede, și a încercat să fure alta după 11 zile. 

”Conform investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie, în noaptea de 07/08.05.2017, cel în cauză a pătruns într-un autoturism parcat pe strada Blajului, profitând de faptul că portierele erau închise, dar neasigurate cu cheia. În continuare, observând cheile în contact, acesta a pornit motorul şi a condus autoturismul, neavând permis de conducere, fiind depistat de către poliţişti lângă Staţia CFR Cluj-Napoca Est (zona Pata Rât – n.red)

Hoțul a condus aproape 4 kilometri

În noaptea de 18/19.05.2017, tânărul a intrat, prin efracţie, într-un autoturism parcat pe strada Jiului şi a forţat contactul cu intenţia de a porni motorul, activitatea acestuia fiind întreruptă de un martor. Autoturismul a fost mutat din poziţia iniţială circa 4-5 metri, prin acţionarea ambreiajului, autovehiculul fiind parcat pe un drum în pantă.”, a transmis biroul de presă al IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns