fbpx

Poliția caută doi tineri care au rupt oglinzile mai multor mașini parcate în centrul Clujului VIDEO

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea a doi tineri bănuiţi că au rupt și furat oglinzile mai multor mașini parcate în zona străzii I.C. Brătianul din centrul Clujului.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, desfăşoară activităţi pentru identificarea a doi bărbaţi bănuiţi de distrugerea mai multor autoturisme. În fapt, în noaptea de 4/5 aprilie a.c., doi bărbaţi au distrus şi ulterior sustras oglinzile mai multor autovehicule parcate pe strada Ion I.C. Brătianu, din Cluj-Napoca, şi pe străzile adiacente acesteia.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta unui local, anterior comiterii faptelor. Pe imagini se vede că cei doi pleacă din bar amețiți bine de alcool. Unul dintre ei abia se ține pe picioare.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la stabilirea identităţii celor doi, sunt rugate să apeleze numărul unic urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina