fbpx

Acțiune de noapte a poliției, cu RAR și Jandarmeria, pe străzile pe care se fac ”liniuțe” în Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni au desfășurat noaptea trecută o acțiune de amploare, împreună cu cei de la RAR și jandarmi, pe două artere principale din Cluj-Napoca, unde se fac ocazional ”liniuțe” între mașini puternice.

În noaptea de 29/30 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca- Secţia 2 Poliţie au organizat o acţiune preventivă, cu efective mărite. În acţiune au fost angrenaţi poliţişti de ordine publică, poliţişti rutieri, criminalişti şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român.

”Acţiunea s-a desfăşurat, cu precădere, pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Dorobanţilor, zone în care au fost sesizate întreceri ilegale între autoturisme. Cu ocazia desfăşurării acţiunii, au fost constatate şi sancţionate 27 de abateri contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice, valoarea sancţiunilor aplicate fiind de aproape 16.000 de lei.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi un set de plăcuţe de înmatriculare, iar pentru diverse neconformităţi tehnice, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră, fiind depistat un conducător auto care avea suspendat dreptul de a conduce.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina