fbpx

Polițist către inculpată: ”Hai să bem la mine în bucătărie!”

Clujust.ro vă prezintă stenograma unei discuții uluitoare între un polițist și o inculpată, discuție ce a dus la condamnarea celui dintâi pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual. Femeia nu a mai fost trimisă în judecată în dosarul penal în care era cercetată de polițistul care s-a dat la ea.

Discuția dintre cei doi a avut loc în noaptea de 6 spre 7 mai 2015 și a fost înregistrată de către femeie. Pe atunci, el era inspector principal în cadrul Poliției Sectorului 4 București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și ea era inculpată într-un dosar de evaziunea fiscală și spălarea banilor. Polițistul a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspendare și dat afară din poliție, iar ea nu a fost trimisă în judecată în doarul de evaziune, în care au fost deferite justiției șapte persoane, între care Orlando Gabriel Constantinescu, considerat liderul grupării, la domiciliul căruia procurorul de caz a găsit însemne masonice, scriind în propunerea de arestare preventivă următoarele: “In urma perchezitiilor domiciliare, a rezultat ca acestia au legaturi cu medii masonice si tocmai aceste aspecte ii determina sa aiba dispret fata de lege si organele statului.” Femeia cu care s-a întâlnit polițistul era iubita lui Constantinescu.

Polițist: Eu v-am zis să bem la mine în bucătărie, ați zis că nu!

Inculpată: N-ați zis așa!

Polițist: Eeee…

Inculpată:: Nu este adevărat! Deci, mesajele, unde simt mesajele? Că nu le-ai șters!

Polițist: Așa am zis!

Inculpată:Haideți să vedem, dacă ați zis ceva de bucătărie, ceva dumneavoastră! Ați zis de anticamera mea! Eu n-am așa ceva!

Polițist: Da, și am zis hai să bem la mine în bucătărie! Că am o masă mare! Nu vreau domne, că … bine mă!

Inculpată: Poate că n-am înțeles eu!

Polițist: Păi….

Inculpată: în bucătărie ați zis? V-ați referit în bucătărie?

Polițist: Stricto senso!

Inculpată: Aaaa, înseamnă că am înțeles eu ! Ați zis în anticameră la mine, undeva!

Polițist: Păi după….ați spus că n-aveți, am înțeles. Nu? Și eu am zis că la mine în bucătărie, că stau la doi pași. Așa am și zis.

Inculpată: Ok. Și eu trebuia să zic…

Polițist: Că nu. Ați spus nu.

Inculpată: Că oricum, oricum m-ați luat prin surprindere, eu nu mă așteptam.

(…)

Polițist: Eu v-am invitat să vă dau energieN-AȚI VRUT.

Inculpată: Serios?

Polițist: ENERGIE VIE!

Toată discuția o puteți citi AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!