fbpx

Poliția rutieră a lămurit misterul celor două mașini cu același număr dintr-un parking din Cluj

O filmare de pe Facebook cu două mașini ce au același număr de înmatriculare dintr-un parking din Cluj-Napoca este intens comentată de utilizatori.

În imagini apar două autoturisme de aceeași marcă care au și același număr de înmatriculare. Cele două mașini sunt în parkingul privat din Piața Mărăști. Filmarea a ridicat numeroase semne de întrebare despre cum este posibil așa ceva? Numeroși oameni au comentat că este o ilegalitate.

Surse din Poliția Rutieră Cluj au lămurit situația pentru Clujust.ro. Potrivit acestor surse, polițiștii au investigat cazul de acum o săptămână, când chiar un polițist de la rutieră le-a văzut în timp ce mergea la sala de fitness din respectiva clădire. În realitate, doar una dintre mașini este înmatriculată cu numărul respectiv, iar plăcuța din spate de pe mașina înmatriculată a fost dată jos și montată în parcare pe cealaltă mașină, care nu e înmatriculată, pentru ca proprietarul să poate fi identificat de către deținătorul parkingului. După cum se poate vedea în imagini, una din mașini este mai prăfuită, fiind cea care nu este pusă în circulație. Prin urmare, polițiștii au constatat că nu este vorba despre o ilegalitate, căci nu sunt puse în circulație ambele mașini cu respectivul număr.

 

Wait……what? 🤨

Publicată de Tudor Mircean pe Luni, 25 martie 2019

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina