Acasă » ȘTIRI » A condus fără permis și a provocat un accident grav, după care a fugit

A condus fără permis și a provocat un accident grav, după care a fugit

Un tânăr de 28 de ai din Huedin a condus fără permis și a provocat un accident grav, după care a fugit de la locul accidentului. După două zile, polițiștii l-au reținut.

”La data de 26 martie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 28 de ani, din Huedin, pentru comiterea de infracțiuni rutiere. Acesta ar fi produs un accident  rutier grav, după care ar fi plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior de către polițiști.

Din verificările efectuate a rezultat că, la data 24 martie a.c., în jurul orei 19.40, bărbatul ar fi condus un autovehicul pe D.N.1 E60, pe raza localităţii Huedin, deşi nu este deţinător de permis de conducere. Astfel, în urma unui viraj neregulamentar ar fi produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui minor, de 13 ani, din județul Sălaj. După producerea accidentului, conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. ”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Huedin în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” şi „conducerea unui vehicul fără permis”.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina