fbpx
Acasă » ȘTIRI » Poliția clujeană caută un biciclist care a lovit un bătrân pe trecerea de pietoni și a fugit
foto cu titlu exemplificativ

Poliția clujeană caută un biciclist care a lovit un bătrân pe trecerea de pietoni și a fugit

Poliția clujeană caută un biciclist care a lovit un bătrân pe o trecere de pietoni de pe strada 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca și a fugit. Cei care pot furniza informații sunt rugați să sune la 112.

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca, autorul fiind un biciclist care a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

”La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18.10 pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a fost grav rănită în următoarele împrejurări:

Un biciclist care circula pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 92 de ani care era angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma accidentului pietonul a fost rănit grav.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”,  şi “Părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Semnalmentele biciclistului sunt următoarele: bărbat în vârstă de aproximativ 25 – 30 de ani, constituţie normală, aproximativ 165 – 170 cm., părul netuns. La momentul producerii accidentului purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare deschisă şi o bluză cu mâneci lungi, în spate purta un rucsac. Bicicleta era de tip MTB, de culoare închisă.

Facem un apel la biciclistul care a provocat accidentul, să înţeleagă gravitatea gestului său şi să se prezinte în cel mai scurt timp la Sediul Poliţiei Rutier Cluj, din Cluj-Napoca, strada Albac, nr. 15.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii l-au căutat pe biciclist în zona accidentului

Persoanele care pot oferi relaţii cu privire la cele întâmplate sunt rugate să sune la 112.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina