fbpx
Acasă » ȘTIRI » Politia anunta ca s-a furat un catelus. Stapana e fiica unui bogatas din Cluj

Politia anunta ca s-a furat un catelus. Stapana e fiica unui bogatas din Cluj

IPJ Cluj a emis comunicat prin care anunta ca un pui de câine din rasa Amsstaff, în vârstă de 10 săptămâni, a dost furat de pe strada Dâmboviţei si ca e căutat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie. 

“La data de 26 august anul curent, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către Vita Aviva Noiemi din Cluj-Napoca, în calitate de reclamant, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile a ieşit la plimbare cu cei doi câni pe care îi are, rasa Amstaff, în zona parcului de pe strada Dâmboviţei.

La un moment dat, unul dintre câini, un pui în vârstă de 10 săptămâni a rămas nesupravegheat, timp de câteva momente, ulterior petenta constatând dispariţia acestuia si afirmând că puiul de câine a fost furat de o persoană care se afla în zonă şi care a dispărut în momnetul în care ea a lăsat câinele nesupravegheat.

Cei care pot da relaţii în acest caz, sunt rugaţi să apeleze Poliţia la telefon 112 sau proprietara câinelui la telefon 0762.870.426”, se arata in comunicatul IPJ Cluj

Aviva Vita este fiica patronului Vitacom, Vasile  Vita, consul al Turciei in Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina