Acasă » ȘTIRI » În plin proces de divorț, un clujean și-a tăiat soția, după care s-a înjunghiat pe el

În plin proces de divorț, un clujean și-a tăiat soția, după care s-a înjunghiat pe el

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor după ce și-a tăiat de mai multe ori soția cu care este în proces de divorț. Când a văzut polițiștii, bărbatul s-a înjunghiat în abdomen. 

Poliția a fost sesizată, ieri, în jurul orei 13, că un bărbat ar fi agresat o femeie în Florești. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, iar polițiștii au constatat că o femeie prezenta mai multe răni produse cu un cuțit.

La vederea poliţiştilor, agresorul, un bărbat de 44 ani din Cluj-Napoca, s-a înjunghiat cu cuţitul de bucătărie pe care îl avea în mâna în zona abdominală. Ambii soţi au fost transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

”Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, care se afla în proces de divorț cu femeia de 38 ani, ar fi  venit la apartamentul soacrei sale, unde bănuia că se află soţia sa, ar fi pătruns în interior cu forţa, după care a avut loc o altercaţie între ei, acesta agresând-o pe femeie. Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale, sub coordonarea unității de parchet competente.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor, violare de domiciliu și distrugere, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina