fbpx

Percheziţii la Primăria Constanţa

Procurorii DNA, ajutaţi de lucrători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, au descins la Primăria Constanţa, dar şi în alte locaţii. Potrivit unui comunicat DNA, percheziţiile vizeză cercetarea unor fapte de corupţie săvârşite de funcţionari publici.

Primăria condusă de celebrul primar Radu Mazăre este supusă unei achete penale extinse.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 – 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.”, se arată în comunicatul DNA.

În cursul dimineții de 08 aprilie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții în 12 locaţii situate în municipiile Constanța, București și jud. Dâmbovița, din care una este sediul unei instituții publice. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI şi  Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Procurorii au solicitat mai multe documente privind proiectarea şi procedurile de achiziţie referitoare la construirea campusului social «Henri Coandă»”, se menţionează într-un comunicat transmis  de Biroul de presă al Primăriei Constanţa.

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!