fbpx

Percheziție la un bărbat bănuit că a dat foc ușii sediului PSD Cluj

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat, astăzi, percheziție domiciliară la un bărbat care ar fi fost implicat în incidentul produs în noaptea de 22/23 februarie, de la sediul PSD Cluj.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de acţiuni speciale şi criminalişti, au efectuat o percheziţie domiciliară pentru probarea activităţii infracţionale a bărbatului bănuit de tentativă la distrugere.

”Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost implicat în incidentul înregistrat în noaptea de 22/23 februarie, la sediul unui partid politic de pe strada Eroilor, din municipiu.

Referitor la acest incident, la data de 23 februarie a.c., poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au ars ziare în faţa sediului şi au stropit zona cu substanţă inflamabilă.

În urma percheziţiei efectuate, au fost ridicate obiecte de îmbrăcăminte şi alte bunuri care prezintă interes pentru rezolvarea cauzei.

De asemenea, bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri, urmând a fi continuate cercetările faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere prin incendiere, faptă prevăzută de Codul penal.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!