fbpx

Patronul Multiserv Florești, al treilea datornic la bugetul de Stat din țară

Pe locul al treilea pe lista persoanelor fizice cu datorii la bugetul de Stat din țară se află Bogdan Mihai Ciortea, cu domiciliul fiscal în Cluj-Napoca. Acesta este patronul societății Multiserv SRL, care a construit cele mai multe apartamente în comuna Florești, în număr de aproape 1.500.

Clujeanul Bogdan Mihai Ciortea ocupă locul 3 pe lista rușinii publicată de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), după primarul Sectorului 3 din București, Robert Negoiță (peste 232 milioane lei necontestate), și un anume Florin Mateiu din orașul Victoria (peste 94 milioane lei necontestate). Ciortea apare cu datorii la bugetul de Stat de 21,6 milioane lei, contestate în totalitate.

Bogdan Mihai Ciortea a fost un vizionar în ce privește dezvoltarea imobiliară a Floreștiului, fiind printre primii investitori în comună. De altfel, complexul de blocuri Multiserv ocupă zona centrală a localității. Ansamblul Multiserv 1 a fost ridicat în 2007 și cuprinde 600 de apartamente. Acesta se află în apropiere de ferma de pui care emană uneori mirosuri greu de suportat.

Până în prezent, s-a ajuns la Multiserv 4, un complex cu 240 de apartamente. În total, potrivit site-ului firmei, aceasta a construit aproape 1.500 de locuințe.

Compania Multiserv a fost înfiinţată în anul 2003, cu domeniul principal de activitate construcţia de clădiri şi lucrări de geniu.. Asociatul unic la companiei este Mihai Bogdan Ciortea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns