clujust.ro

Patronul Fany petrece Paştele după gratii

Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondate contestaţiile soţilor Ştefan şi Olezia Cadar, patronii firmei de transport Fany, împotriva hotărârii de săptămâna trecută a Tribunalului Cluj, prin care li s-au prelungit măsurile de arest preventiv, respectiv arest la domiciliu.

În acelaşi dosar, Curtea de Apel a respins contestaţia şefei direcţiei licenţe din cadrul Autorităţii Rutiere Române, Daniela Dobrilă, căreia i s-a prelungit măsura arestului la domiciliu.

Între timp, procurorii DNA continuă audierile de martori în dosarul de urmărire penală.  A fost audiat proprietarul unei pensiuni unde au petrecut împreună Revelionul soţii Cadar şi şefa de la ARR.

Daniela Dobrilă este acuzată de procurori că ar fi luat mită de la patronii firmei de transport bani şibunuri:  10.000 lei,  un televizor, un autoturism, haine şi două laptopuri,în valoare totală de circa 15.000 de euro.  Scopul mitei era ca şefa de la ARR să ajute firma Fany să câştige cât mai multe trasee de transport în judeţul Cluj.

 

 

Comments

comentarii

Un accident a avut loc duminică noapte în localitatea Bucea din comuna Negreni. O adolescentă de 14 ani a murit în urma impactului.... Citește mai mult
Asta da dovadă de civilizație și de respectarea regulilor de circulație! După trotinetele aruncate în Canalul Morii, a venit rândul trotinetelor parcate în mijlocul străzii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!