fbpx

Paszkany renunță la Minunile lui Tămaș

Omul de afaceri Arpad Paszkany a dispus restructurări masive la trustul TV care transmite meciurile Ligii I. Unul dintre cei afectați este celebrul cântăreț Aurel Tămaș, a cărui emisiune ”Minunile lui Tămaș” va fi scoasă din grilă.

Problemele financiare continuă la Look TV și Look Plus. După ce anul trecut au avut loc restructurări masive, începutul de lună iulie vine cu un nou val de oameni dați afară. Sursele CLUJUST spun că omul de afaceri Arpad Paszkany, care conduce televiziunea mai mult din umbră, a ținut ședință cu șefii de departamente și le-a spus că trebuie să reducă costurile de funcționare. Astfel, șefii i-au anunțat pe 60 de angajați ai televiziunii și ai site-ului acesteia că intră în preaviz. În principal. angajații care vor rămâne se vor concentra pe transmisiunile meciurilor din Liga 1. De asemenea, rămân jurnalele de știri. Se renunță la mai multe producții costisitoare, printre care emisiunea de divertisment moderată de îndrăgitul interpret de muzică populară Aurel Tămaș. De altfel, firmele care operează cele două televiziuni, NCN Studio SA și Transilvania Look SA, vor renunța la spațiile din Tetarom I, unde produceau emisiuni.

”Știam de restructurări, întârzieri de salarii. Acum sunt reluări ale emisiunii. Din toamnă ar trebui să începem producția, dar nu am discutat încă nimic, nu am semnat contract. Dacă va mai fi, bine, dacă nu, tot bine. Noi avem propuneri de la alte televiziuni, dar mai așteptăm”, a declarat Aurel Tămaș pentru CLUJUST.

minunile lui tamas

Potrivit site-ului Ministerului Finanțelor, societatea NCN Studio SA a terminat anul trecut cu o pierdere de circa 2 milioane lei, însă mai mică față de 2013 când a fost de 7,5 milioane lei. Omul de afaceri Arpad Paszkany anunța în primăvara lui 2014 că a vândut televiziunile firmei Intel Sky Broadcast din Malta, condusă de rusoaica Olga Zakimatova, cea care a câștigat drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1 de la Liga Profesionită de Fotbal. În luna martie a acestui an,  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa CNA de marţi, o solicitare a societăţii NCN Studio TV SA, care deţine licenţa televiziunii generaliste Look Plus, de modificare a structurii acţionariatului său. Asrtfel, acţionarii NCN Studio TV SA sunt: ISB Media Holding Ltd – 94,4051%, Mariana Mureşan – 0,5949% şi Electrosigma SRL – 5%. Potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa CNA de marţi, ISB Media Holding Ltd este fosta societate Intel Sky Broadcast Ltd. Modificarea denumirii societăţii a fost, de asemenea, notificată la CNA. Potrivit informaţiilor de la Registrul Comerţului, societatea Electrosigma SRL are următorii asociaţi: W U C Invest SRL – 99,981478% şi Arpad Paszkany – 0,018522%. Totodată, asociatul unic al societăţii W U C Invest SRL este Arpad Paszkany.

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!