fbpx

O inculpată celebră l-a atacat pe judecătorul Danileț: “Este un pericol public cumplit”

Inculpata in dosarul ANRP si condamnata recent la 4 ani inchisoare, Ingrid Mocanu, de profesie avocata, prezenta des in studiourile RTV si Antena 3, l-a atacat pe judecatorul Cristi Danilet. Mocanu a scris pe Facebook urmatoarele:

“Cristi Danileț: ‘Nu cred că se clatină scaunul Codruței Kovesi. Când un procuror șef vorbește ministrul tace. Cetățenii trebuie SĂ DEA UN CEC ÎN ALB magistratilor. Oamenii legii sunt primii care apără cetățenii onești’.

Tot Dănileț s-a pronunțat și a spus că tot ce s-a arătat despre ce se făcea la Unitatea DNA Haules este perfect legal, așa că, dacă orice cetățean ar ajunge la el cu acel tip de înregistrări, oricum l-ar condamna.

Exact ce vă spuneam și eu: nu procurorii sunt problema principală a justiției, nu doar din cauza lor s-a ajuns aici, ci acea parte a judecătorilor-paraditori, care au fix aceleași metehne. Ești sau nu vinovat, ai sau nu probe reale, ei te trimit la pușcărie oricum, pentru că ești pe lista paradiților, iar ei sunt atotputernici și lipsiți de răspundere.

Securitatea e pe cai mari, mai ceva ca pe vremea comuniștilor: au executanți peste tot. Acest individ, care a făcut parte din CSM și ar fi trebuit să preîntâmpine să se ajungă aici, susține că fix așa cum proceda Portocală se fac anchetele. Și ca el mai sunt. Este un pericol public cumplit și în secunda doi trebuie ca Inspecția Judiciară să se autosesizeze: individul ne spune că nici nu contează dacă este real ce s-a auzit pe înregistrări, căci chiar dacă nu ar fi real, așa ar fi normal să se procedeze în instrumentarea dosarelor. Exact asta ne-au spus și Onea și Kovesi.

Și el, și alții ca el, judecă ce instrumentează Portocalii. Ce șanse aveți, dragi cetățeni? Fix ZERO!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns