fbpx
ICCJ

O încheiere de la ÎCCJ ce-l privea pe Uioreanu a fost modificată după mai bine de un an

Perfecționism: O încheiere de la Înalta Curte de Casație și Justiție ce-l privea pe fostul președinte CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost modificată după mai bine de un an.

Magistrații de la ÎCCJ au pronunțat în 15 februarie următoarea soluție în dosarul ”Uioreanu-SRI”: ”Indreptarea erorii materiale strecurate în cuprinsul încheierii de amanare a pronuntarii din data de 14.12.2016, în dosarul nr. 905/33/2014, în sensul ca la reprezentantul Ministerului Public se va trece: „Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie a fost reprezentat de procuror Ricu Simona”.

Este vorba de dosarul în care Horea Uioreanu a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite. Uioreanu primise informații de la un fost ofițer SRI din Cluj. Între timp, pedeapsa de 2 ani cu suspendare a fost contopită cu pedeapsa primită recent, rezultând 6 ani și 4 luni cu executare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina