Acasă » NATIONAL » O grefieră s-a sinucis la locul de muncă în Iași

O grefieră s-a sinucis la locul de muncă în Iași

O femeie în vârstă de 53 de ani, Ana J., grefieră a Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, s-a aruncat in această dimineaţă, de la etajul al II-lea al instituţiei.

Ana J.  avea cinci împrumuturi, unul contractat în 2007, iar patru în 2017.

Surse spun că în buzunarul femeii s-a găsit un bilet de adio, în care aceasta îşi motivează gestul invocând mai multe neinţelegeri la locul de muncă.

“În dimineaţa zilei de 24 mai 2019, în jurul orei 7:10, serviciile medicale şi poliţieneşti au fost alertate prin apel la 112 cu privire la împrejurările în care colega noastră, grefier A.J., s-a prăbuşit de la unul din etajele superioare ale clădirii în care funcţionează Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.
După manevrele de resuscitare echipajul SMURD a transportat victima la Spitalul „Sf. Spiridon”, unde s-a declarat decesul.
Evenimentul este investigat de autorităţile judiciare şi de ITM Iaşi.
În aceste momente tragice gândurile noastre se îndreaptă în primul rând către familia colegei noastre.”, a transmis conducerea PT Iasi.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina