fbpx

O cunoscută judecătoare din Bihor a fost dublă campioană mondială la atletism

Judecătoarea Georgeta Ciungan de la secția penală a Tribunalului Bihor, care a ieșit în față la protestele față de OUG 7/2019 și care a sesizat CJUE cu privire la aplicarea MCV și deciziile CCR, a fost dublă campioană mondială la atletism.

Trecutul sportiv spectaculos a ieșit la iveală prin postarea de către judecătoare a unei fotografii cu ea din 1992 în cadrul provocării lansate pe Facebook de a se posta fotografii din copilărie sau tinerețe.

”Provocare acceptata! 1992-Seul, campioana mondiala, atletism 400 metri garduri! 19 ani. Imediat dupa cursa, nu imi venea sa cred! Habar nu aveam unde o sa ma duca viata! Judecator în penal!”, a scris pe Facebook judecătoarea Georgeta Ciungan deasupra la poza de mai jos.

Georgeta Ciungan și-a povestit pe scurt viața spectaculoasă pentru G4media.ro. La 6 ani a început să facă gimastică acrobatică, până în 1986 când crescuse prea înaltă. S-a apucat de atletism de performanță la CSU Galați și a făcut parte din loturile naționale, mondiale și olimpice. Antrenoare i-a fost Fița Lovin din generația Doinei Melinte și Mairicicăi Puica. Georgeta Petrea este din generație cu Gabi Szabo, Magdalena Nedelcu și Ionela Târlea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina