fbpx
Acasă » ȘTIRI » Numele unui procuror DNA apare într-una din sutele de reclamații privitoare la mitingul PSD. Vezi contextul

Numele unui procuror DNA apare într-una din sutele de reclamații privitoare la mitingul PSD. Vezi contextul

Numele unui procuror DNA apare într-una din sutele de reclamații privitoare la mitingul PSD. Un profesor din Baia Mare se plânge că fiul lui este șantajat să meargă la mitingul PSD. ”Cel puțin în Maramureș, nu le este frică să facă toate hoțiile pe care le fac, deoarece procurorul DNA din județ este omul lor”, scrie în reclamație.

Între cele circa 300 de reclamații, care pot fi citite aici, se numără și una din Maramureș, în care este pomenit procurorul șef DNA Baia Mare, Ioan Ulici, cel premiat recent de Consiliul Județean Maramureș, condus de PSD-istul Gabriel Zetea.

“Sunt profesor cu vechime într-o școală din Baia Mare, iar fiul meu este învățător fără definitivat în județul Maramureș. Fiul meu este obligat să meargă la mitingul de la București, de către directoarea școlii și primarul din comuna unde lucrează, fiind șantajat că nu va putea să își păstreze postul de învățător anul viitor și că nu își va lua definitivatul dacă nu merge. Le-a spus că duminică trebuie să meargă la o nuntă, i-au zis că nu îi interesează și să amâne nunta dacă vrea, că trebuie să meargă și să aibă haine albe pe el și să își ia senvișuri și apă. A vorbit cu mai mulți colegi de-ai lui, tineri și ei și încă fără posturi definitive, care lucrează la școli din Baia Mare și Sighet și ăia i-au spus că merg și ei, dar sunt plătiți pentru asta, 250 de lei de persoană, plus cazare și masă. Am sunat și eu la cunoștințele mele de la inspectoratul școlar să verific și așa este: vineri dimineață pleacă din Baia Mare și Sighet mai multe autocare cu cadre didactice, li se asigură cazare și masă și se întorc duminică seară, se acordă ”diurnă” 250 de lei.

Operațiunea este organizată de Ana Moldovan, inspector școlar general și vicepreședinte al PSD județean și de Zetea, baronul județului, iar pretextul este o așa-zisă ”consfătuire de specializare” la București, deci banii toți se decontează din bugetul învățământului. Știu că nu e prima oară când se folosesc de acest tertip, au mai făcut mișcarea asta și la alte întruniri de partid, au plătit autocarele și costurile cu masa și cazarea din bani publici, pretextând că au fost la cursuri de instruire și specializare. Întregul mecanism a fost creat de fostul ministru și lider sindical Liviu Pop, el coordonează și acțiunea de acum, sunt implicate sindicate și inspectorate școlare din mai multe județe.

Ne tot sfătuiți să facem plângeri penale și să ne apărăm demnitatea și drepturile, dar nu știți ce mafie este în județe, procurorii și poliția sunt oamenii lor în mare parte, ne este frică pentru siguranța noastră și a familiilor noastre. Cel puțin în Maramureș, nu le este frică să facă toate hoțiile pe care le fac, deoarece procurorul DNA din județ este omul lor, îl cheamă Ionică Ulici și este finul de cununie al primarului PSD din Sighet, Horea Scubli. Spatele este asigurat și de la București, de fratele procurorului, Laurențiu Ulici, care este colonel în SRI. Puteți verifica ușor asta, acum două săptămâni cei doi frați Ulici au fost premiați de conducerea PSD a județului cu distincția ”Cinstea Maramureșului”, la niște evenimente organizate local.

Nu pot da date personale, mi-e frică pentru mine și familia mea vă rog să sesizați Parchetul General și DNA București, că aici procurorii, serviciile și polițiștii sunt mână în mână cu borfașii ăștia, ne-am săturat de ei, ajutați-ne să scăpăm de tirania analfabeților și de hoții ăștia!”, se arată în reclamația scrisă în 7 iunie, ora 09:29.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns