fbpx

Nicio contestație admisă la examenul pentru avocatură

Comisia de soluționare a contestațiilor de la examenul de primire în avocatură nu a admis nicio contestație din totalul de 357. Astfel, listele din 15 septembrie devin cele definitive.

Extras din procesul-verbal al Comisiei naționale de examen

”1.În baza procesului-verbal întocmit de Comisia de soluţionare a contestaţiilor la punctaj, prin care s-a constatat, în urma reverificării tuturor lucrărilor candidaţilor care au formulat contestaţii la punctaj, că nu există diferenţe între punctajul iniţial acordat acestor lucrări şi punctajul rezultat în urma re-verificării, se resping toate contestaţiile la punctaj formulate de candidaţii care s-au prezentat la examenul din data de 15 septembrie 2014 (336 de contestaţii la punctaj formulate de candidaţii înscrişi la examenul pentru dobândirea titlului de avocat stagiar şi, respectiv, 21 de contestaţii la punctaj formulate de candidaţii înscrişi la examenul pentru dobândirea titlului de avocat definitiv).

2. În consecinţă, lista cu rezultatele obţinute de candidaţii care s-au prezentat la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar şi pentru dobândirea calităţii de avocat definitiv) din data de 15 septembrie 2014, publicată la data de 21 septembrie 2014 pe paginile web ale U.N.B.R. şi I.N.P.P.A. şi afişată la centrele de examen, devine lista finală a rezultatelor obţinute de candidaţii la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2014.”

Prin urmare candidații admiși în profesia de avocat ca stagiar la Cluj se regăsesc pe această listă, iar cei admiși în profesie ca definitiv se regăsesc aici.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina