fbpx
Acasă » ȘTIRI » Metoda de înșelăciune ”accidentul” mai funcționează în Cluj-Napoca. Poliția caută o suspectă FOTO

Metoda de înșelăciune ”accidentul” mai funcționează în Cluj-Napoca. Poliția caută o suspectă FOTO

Metoda de înșelăciune ”accidentul” mai funcționează în Cluj-Napoca. Poliția caută o suspectă care a luat 10.000 de lei de la o persoană în vârstă, care a fost anunțată că o rudă a suferit un accident și are nevoie de bani pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășoară activități pentru soluționarea unui caz de înșelăciune prin metoda ,,accidentul”.

”Din cercetările efectuate, s-a stabilit că femeia care apare în imagini s-ar fi deplasat la locuința unor persoane vârstnice din Cluj-Napoca și, pretinzând o calitate falsă, ar fi preluat de la persoana vătămată suma de 10.000 de lei.

Anterior, persoana vătămată ar fi fost sunată de un bărbat care ar fi anunțat-o că o rudă de-a acesteia a suferit un accident, iar banii sunt necesari pentru intervențiile medicale.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității femeii, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru a anunța organele de poliție!”, se arată în comunicatul IPJ Cluj

Pentru prevenirea înșelăciunilor de acest gen, poliția vă recomandă: În cazul în care sunteţi contactaţi de persoane care pretind a fi o rudă apropiată sau susţin că sună din partea acesteia şi menționează că au urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier, nu daţi curs solicitării, în ciuda impulsului imediat cauzat de reacţia emoţională!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina