Acasă » PROMO » În luna iubirii, Farmec le oferă clujenilor cele mai atrăgătoare oferte

În luna iubirii, Farmec le oferă clujenilor cele mai atrăgătoare oferte

 

Luna februarie a devenit sinonimă cu iubirea, iar îndrăgostiții încearcă să își surprindă partenerii cu cele mai inspirate cadouri de Valentine’s Day și de Dragobete. Pentru că Farmec prețuiește clipele de calitate și știe exact ce își doresc românii, a pregătit cele mai atrăgătoare oferte, valabile pentru cele peste 600 de produse cosmetice din portofoliu. Astfel, pe tot parcursul lunii februarie, fanii clujeni ai celor mai iubite branduri românești de produse cosmetice beneficiază de reduceri substanțiale și cadouri inedite.

Ofertele speciale încep chiar de la începutul lunii. În perioada 1-13 februarie, toate produsele din gama special concepută pentru bărbați Gerovital H3 Men vor fi disponibile cu o reducere de preţ de 35%. Iar în a doua jumătate a lunii, din data de 14 februarie, doamnele se vor putea răsfăța cu produsele preferate create de specialiștii Gerovital, la prețuri mai mici cu 30%. Acest discount se va aplica celor mai îndrăgite 15 produse ale brandului numărul 1 în preferințele româncelor.

Oferta include produse de îngrijire a tenului, precum Fiolele cu acid hialuronic, Fiolele cu colagen, Serul cu acid hialuronic sau Apa micelară Gerovital Plant, dar și creme de întreținere precum Crema Gerovital H3 Evolution anti-age, Crema hidratantă de zi Gerovital H3 Evolution, Crema microdermabraziune Gerovital Plant, Crema lifting restructurantă Gerovital H3 Classic și Crema antirid pentru contur ochi Gerovital H3 Derma+. Aceeași reducere se va aplica și în cazul produselor de îngrijire a părului din gamele Gerovital Tratament Expert și Gerovital H3 Derma+. La acestea se adaugă Crema de mâini Gerovital H3 Classic și Crema de corp Gerovital H3 Derma+, precum și Crema antirid Gerovital H3 Men.

O altă serie de reduceri se va aplica şi la valoarea totală a achizițiilor din magazinele Farmec. La cumpărăturile în valoare de minimum 100 lei, beneficiați de 10% discount la casa de marcat, în timp ce la cele care ating 250 lei, vi se va oferi o reducere de 15%.

Ziua de 22 de februarie aduce o ofertă în exclusivitate pentru doamne și domnișoare, care vor primi o eșarfă Gerovital la achiziția oricărei casete cadou. Admiratorii Farmec care dispun de cardul de fidelitate se vor bucura de o serie de beneficii în plus. Cardul le oferă cremele de 30 ml din gama GH3 Equlibrium la un preţ redus cu 50%.

Iar pentru că Farmec înţelege ce este important pentru români și îşi doreşte să le fie alături în cele mai frumoase momente, îi surprinde luna aceasta și cu ocazia zilelor de naștere. Astfel, toţi cei care îşi aniversează ziua de naștere în februarie vor primi un sms de felicitare şi o invitaţie în magazin, prin care vor fi anunţaţi că îi aşteaptă o surpriză. La simpla vizită a magazinului Farmec, prezentând cardul de fidelitate, toţi sărbătoriţii lunii vor primi cadou un gel de duş Gerovital Energizant sau Gerovital Wild, la alegere.

Ofertele sunt valabile în toate cele trei magazine Farmec din Cluj-Napoca, până la finalul lunii februarie. De asemenea, mai multe informaţii despre cardul de fidelitate şi despre modalitatea de a intra în posesia acestuia puteţi găsi pe pagina de Facebook a companiei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina