fbpx

Doi hoți au fost prinși de polițiști pe acoperișul unui imobil din Cluj-Napoca

Doi hoți au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fugă pe acoperișul unui imobil de unde vroiau să fure diverse bunuri. În mașina lor au fost găsite sume de bani și bijuterii.

În seara zilei de 17 februarie, în jurul orei 21:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil nelocuit de pe strada Petre Ispirescu din Cluj-Napoca au fost observate lumini neobișnuite, cel mai probabil de la lanterne. Polițiștii au identificat proprietarul locuinței și s-au deplasat de îndată la fața locului, înconjurând imobilul.

În momentul pătrunderii polițiștilor în locuință, două persoane care se aflau în interior au încercat să iasă afară prin podul casei.

”Polițiștii i-au imobilizat pe cei în cauză pe acoperișul locuinței și au stabilit identitatea acestora, fiind vorba despre doi tineri, de 25 și 26 de ani, din Cluj-Napoca și Florești. Asupra acestora au fost găsite o lanternă și un spray iritant lacrimogen, bunuri ridicate de către polițiști.

În locuință au fost găsite bunuri care ar fi fost pregătite pentru a fi sustrase, precum: un televizor, sticle de băutură, pachete de cafea, etc.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În autoturismul folosit de cei doi au fost găsite scule utilizate la spargerea locuințelor, precum șurubelnițe, mănuși, o cheie metalică, levier, fierăstrău metalic manual.

De asemenea, au fost găsite două inele din metal de culoare galbenă, 850 de lei, 330 de euro și 75.000 de forinți, bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată de cei doi.

Prin ordonanța procurorului, s-a dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în forma tentativei.

La data de 18 februarie, pe numele acestora au fost emise de către magistrați mandate de arestare preventivă pentru 15 zile.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns