fbpx
Tribunalul Cluj

Linie verde pentru părțile din procese la Judecătoria Cluj-Napoca

Judecătoria Cluj-Napoca pune la dispozitia părților din procese o linie telefonică la care să anunțe daca nu se pot prezenta la ora de pe citație.

“Dacă în perioada următoare întâmpinaţi dificultăţi în ce priveşte prezenţa la termenele de judecată în procesele aflate pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, la orele pentru care aţi fost citaţi, determinate de motive obiective, şi este necesară înştiinţarea completului de judecată în aceeaşi zi, puteţi apela la numerele de telefon 0264431057 / 0264595812.

De asemenea, vă informăm că purtarea mănuşilor şi a protecţiei pentru încălţăminte la intrarea în Palatul de Justiţie nu mai este obligatorie, ci doar cu caracter de recomandare, conform Deciziei Preşedintelui Curţii de Apel Cluj nr. 61 din 18 mai 2020. Rămâne obligatorie purtarea măştii de protecţie şi măsura păstrării unei distanţe sociale de 1,5 m.

Accesul avocaţilor, consilierilor juridic, experţilor şi a celorlalţi participanţi se permite, de regulă, pentru ziua procesului, în baza legitimaţiei sau a oricărui alt document prin care îşi pot dovedi identitatea., au transmis reprzentanții Judecătoriei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina