clujust.ro

Judecător retrogradat pentru postări obsesive cu 69, trimis din nou la judecata disciplinară

Un judecător care acum un an a fost retrogradat profesional pentru numeroase postări în care făcea aluzie la poziția sexuală 69 este din nou judecat disciplinar pentru atitudini nedemne în timpul serviciului și nemotivarea hotărârilor.

Potrivit Luju.ro,  judecătorul Radu Mihai Roman de la Judecătoria Buftea va fi judecat disciplinar pentru “atitudini nedemne in timpul exercitarii atributiilor de serviciu fata de colegi, celalalt personal al instantei sau al parchetului in care functioneaza, inspectori judiciari, avocati, experti, martori, justitiabili ori reprezentantii altor institutii” (art. 99 lit. c din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor) si “neredactarea hotararilor judecatoresti, din motive imputabile, in termenele prevazute de lege” (art. 99 lit. r teza I din Legea 303/2004 )

În urmă cu un an, același judecător a fost sanctionat cu retrogradare profesionala din grad de tribunal in grad de judecatorie si  trimis de la Tribunalul Ilfov la Judecatoria Buftea pentru postarile de pe Facebook cu 69.

Redăm câteva dintre ele:

”Dragă Moș Crăciun, 69! Atât. Mulțumesc, Boss”

”Jurnal de carantină. Ziua 69”

 

”E bun 67 la sută. Dar, ia gândiți-vă cât de bun ar fi fost un 69!”

”Despre sensul vieții. Nr meu de tel e 072x xx xx 69. Jur!”

”Știri sportive: M-am reapucat de flotări. Am făcut 6. Mă îndrept gâfâind spre 69”

Comments

comentarii

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (Renew Europe) își anunță plecarea din USR - Uniunea Salvați Roomânia, din motive ce țin de direcția partidului.... Citește mai mult
Statuia lui Iuliu Maniu de lângă Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca a fost repusă pe soclu luni, după ce în weekend a fost pusă la pământ de muncitorii care efectuează lucrări de modernizare în zonă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!