clujust.ro

Culiță Sterp, cercetat penal și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, după recalcularea alcoolemiei

Potrivit observatornews.ro, surse din anchetă spun că poliţiştii ar fi cerut recalcularea alcoolemiei pe care cântărețul Culiță Sterp o avea în sânge  în momentul accidentului rutier din centrul Clujului.

La câteva zile după accident, polițiștii de la Rutieră din Cluj au cerut la IML recalcularea alcoolemiei din sânge, iar rezultatul a confirmat faptul că, în timpul producerii accidentului, alcoolemia lui Culiță Sterp era peste limita de 0,80 la care este faptă penală. Mai exact avea 0,89 grame/litru alcool pur în sânge.

Dacă la valoarea stabilită inițial  anume 0,71 grame/litru alcool pur în sânge, fapta era doar contravenție și a fost sancționată cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru 3 luni, acum s-a transformat în infracțiune și se va adăuga la dosarul penal în care este cercetat deja.

Amintim că după accident, cântărețul s-a ascuns într-un WC ecologic din spatele Teatrului Național Cluj-Napoca, astfel că până să fie găsit de polițiști și dus la analize a trecut un timp. Dacă inițial, în aerul expirat a ieșit o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur, analizele de sânge, făcute după mai bine de o oră de la accident, au relevat 0,71 g/l alcool pur, ceea ce e sub valoarea de 0,8 la care este caz penal.

Comments

comentarii

Întrebat care este poziția sa cu privire la acuzațiile de plagiat care afectează PNL, precum «cazul Bode», premierul Nicolae Ciucă și-a exprimat încrederea în justiție, situație în care procesele în desfășurare nu trebuie să fie afectate de declarații.... Citește mai mult
Clujenii se plâng că de câteva zile nimeni nu a ridicat gunoaiele de la mai multe puncte gospodărești din toate cartierele orașului. Deșeurile sunt împrăștiate și e mizerie în mai multe zone.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!