fbpx

Judecător: ”rămân la discuții despre cum o să cenzurez onorarii și câți avocați o să amendez”

În discuțiile generate de postarea procurorului Codreanu, un judecător (!!) i-a amenințat voalat pe avocați: ”rămân la discuții despre cum o să cenzurez onorarii și câți avocați o să amendez”. Culmea, este un fost avocat, care e judecător de câteva luni.

La postarea despre comunicarea online a judecătoarei Andrea Chiș, moderator al Grupului de bune practici între profesiile dreptului de pe Faceboook, judecătorul Adrian Ionescu de la Judecătoria Mangalia, fost avocat, a pus următorul comentariu:

”Îmi cer scuze dar în avocato- sfera se aduna furci și făclii. Se solicita capete tăiate și scuze publice, sesizarea tuturor forurilor posibile pe sistemul judiciar.

Jumătate sau 2/3 din postările de pe grup sunt de fapt condica de reclamații la adresa magistraților sau a organizării instanțelor si se încearcă rezolvarea problemelor. Dar nu a scos nimeni din grup chestiunea în presă. Pentru mine fuga la presa de scandal mai ales la clujust care e condusa de un… atât pe magistrați cât și pe avocați mi se pare că depășește orice posibila jignire. Este o dovadă clara a încălcării încrederii acestui grup. Nu plec momentan dar o sa rămân la discuții despre cum o sa cenzurez onorarii și câți avocați o sa amendez”

Potrivit contului de Linkedin, Adrian Ionescu este judecător din decembrie 2019, iar înainte a fost avocat, chiar consilier în Consiliul Baroului Constanța.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina