fbpx

Judecătoarea Adina Lupea îl face praf pe procurorul Codreanu: ”Sunteti un accident nefericit in magistratură”

Judecătoarea Adina Lupea de la Curtea de Apel Cluj intervine în scandalul momentului în sistem, declanșat de procurorul Alexandru Codreanu de la Brașov, și arată că acesta le-a făcut plângeri la Inspecția Judiciară unor colegi magistrați.

”Desi nu este treaba mea, m-a mahnit teribil schimbul de replici de pe acel grup ce se dorea de bune practici intre practicieni de elita. Desigur, nu sunt in locul moderatorilor, poate le-a fost greu sa gestioneze, insa cred ca nu le-a fost atat de greu cata vreme cei care au ridicat piatra sunt din anturajul favorit. Nu o sa ma transform intr-un aparator al avocatilor, dar cred ca trebuie sa fii jos de tot, ceva de genul “cat de jos poti ajunge?” incat sa iei in deradere un avocat din oficiu. De-a lungul carierei mele am intalnit si de aceia care mimau doua vorbe, dar am intalnit si multi, mult mai multi care pentru mizeria aia de onorariu dadeau tot din ei.Cum poti sa ii insulti in corpore?

Cum poti sa te crezi deasupra tuturor, cand amendezi procurori din alte structuri cand nu ti-au raspuns la adrese infantile? Cum poti sa te autoerijezi in reprezentant al unei asociatii obscure si sa ataci magistrati judecatori? Cum poti sa nu iti dai seama ca ai luat-o pe aratura rau cand casti ochii ca dementul si te pretinzi apostol?

Ma bucura la propriu reactia corpului de avocati care l-au pus la zid pe domnul procuror, care acum se vaieta ca nu se poate exprima liber pe un grup privat.

Domnule Codreanu, acelasi care mi-ati dat colegii pe mana IJ ca nu va conveneau, acelasi caruia nu ii convenea halba mea de bere fara sa vedeti parul din ochii dvs,, ati facut o facultate degeaba.

Ati ales sa faceti o asociatie obscura si sa va erijati in cavaler al dreptatii si pentru ca nimeni nu v-a tras de maneca, ati ajuns sa jigniti si avocatii.

Avocatii au facut aceeasi facultate, au poate mult mai multe provocari decat noi. Magistratii. Ati nimerit in breasla magistratilor dintr-o eroare. Un magistrat adevarat nu insulta participantii la actul de justitie. Sunteti intr-o tabara sinistra, sunteti plin de venin, sunteti o jignire pentru procurori. Sunteti viral numai pentru rautatile debitate , sunteti celebru numai pentru ca ati atacat judecatori, sunteti un nimeni.

Si daca noi judecatorii am fost decenti si nu v-am raspuns pe masura ineptiilor debitate, acum a venit timpul sa platiti.

Nu sunteti singur in breasla si cu siguranta sunteti departe de a fi un guru.

Sunteti un accident nefericit in magistratura, un tiran, un despot si unul caruia trebuia sa ii se spuna: Stai jos, nota 1!”, a scris judecătoarea Adina Lupea pe Facebook.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina