fbpx

Judecătoare din Cluj, delegată în funcţia de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri

O judecătoare de la Curtea de Apel Cluj a fost delegată în funcția de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri pe o perioadă de trei luni până la ocuparea postului prin concurs.

”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de director adjunct al Şcolii Naţionale de Grefieri, responsabil cu formarea iniţială, a doamnei PURA ANCUŢA, judecător în cadrul Curţii de Apel Cluj, în prezent detaşată ca personal de instruire propriu în cadrul Departamentului de formare profesională iniţială al SNG, începând cu data de 14.05.2024, pentru o perioadă de 3 luni, dar nu mai târziu de ocuparea postului, prin concurs. (majoritate: 17 voturi DA, 2 voturi NU)”, se arată pe ordinea de zi soluționată.

De asemenea, Pura a primit acord pentru eventuala detașare pe funcție:  ”Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât exprimarea acordului pentru o eventuală detaşare în cadrul Şcolii Naţionale de Grefieri a doamnei PURA ANCUŢA, judecător la Curtea de Apel Cluj, în prezent detașată în cadrul Școlii Naționale de Grefieri, în ipoteza promovării procedurii de selecţie pentru ocuparea postului de director adjunct al acestei instituții, responsabil cu formarea inițială. (unanimitate)”

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns