fbpx
Arhitectul Claudiu Salanţă şi directorul Mariana Raţiu

INTERCEPTARE DNA. Director din CJ Cluj: “ne omoară ăștia, mafioții, gulerele albe”

Interceptările din dosarul Uioreanu, trimis în judecată de DNA Cluj, arată că două femei cu funcţii din Consiliul Judeţean Cluj vroiau să sesizeze organele de anchetă, dar se temeau de “mafioţii, gulerele albe”.

Ziardecluj.ro publică o interceptare DNA a unei discuţii din 29 martie între directorul de dezvoltare al CJ, Mariana Raţiu, şi secretarul CJ, Simona Gaci.

Rațiu Mariana: De aia spun Simo, nu mai faceți nimic decât legal.

Gaci Simona: Ce pana mea?

R.M: Noi nu mai facem nimic decât ce-i legal! Punct! Eu îți spun, mi se face rău efectiv, nu știu, eu știi ce m-am gândit? Și…vicepreședintele, nu știu dacă noi, ori ne autosesizăm, ori zicem că ne-o fost frică să zicem. Că ne omoară ăștia, mafioții, gulerele albe. Asta-i de mers Simo, noi trei ar trebui să mergem eu cu tine și cu arhitectul șef, ce știm, înțelegi? Nu că dă-i ordin să meargă să constate. Astea-s povești! Astea-s proceduri administrative. Ori, când ai cunoștință de niște fapte trebuie să te iei și să te duci. Mai ales că ai prieteni acolo și știi drumul.

G.S: Ce blundă ești! În orice caz azi dimineață, nu știu pe la ce oră dar era întuneric rău de tot, era noapte, m-am trezit nu știam unde îs…

R.M: Hăbăucă

G.S: Ce zi îi astăzi, ce am făcut ieri, nu știam ce-i cu mine

R.M: Nu-i bine

G.S: Asta e! Eu încerc să fac, tocmai de asta am venit astăzi am zis să vin să lucrez la dosarul cu Ciucea că în 8, dacă mai apuc să mă duc, am termen la București.

R.M: Dacă mai… nu mă speria. Știi ce m-am gândit? Dacă cineva ne-ar fi ascultat telefoanele, am ajuns la concluzia că nu ne ascultă nimeni telefoanele. De mult interveneau! Am ajuns la concluzia că nu ne ascultă nimeni teelfoanele sau și dacă ne acultă îl de partea lui ăștia care.. nu am altă concluzie, de aia îți vorbesc liber….

interceptare gaciu ratiu

Discuţia a avut loc pe fondul controlului pe care intenţiona să-l facă la Aeroport arhitectul judeţului Claudiu Salanţă. În 4 aprilie, acesta a descoperit că platforma de parcare avioane Apron 4 fusese contruită fără autorizaţie. Acest aspect a ajuns în dosarul DNA Cluj, în care Horea Uioreanu este acuzat că a primit mită circa 275.000 de lei de la patronul firmei Napoca Construcţii, Ioan Bene, care a construit platforma.

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!