Acasă » PROCESE » Încă o amânare în procesul imobiliarului Onuc. Ce mesaj are pentru păgubiți VIDEO
Traian Onuc

Încă o amânare în procesul imobiliarului Onuc. Ce mesaj are pentru păgubiți VIDEO

Instanța a amânat din nou procesul penal al imobiliarului Traian Onuc (fost Floarea Ianson), care încă nu a început propriu-zis, fiind în faza camerei preliminare din luna martie.

Procedura ce citare a fost îndeplinită cu toate cele 130 de părți civile din dosar, adică păgubiții care au dat avansuri ce însumează 2 milioane de euro pentru apartamente ce nu au fost finalizate. Numai că a apărut alt impediment pentru care cauza a fost amânată pe 25 ianuarie.

”La dosar a fost conexată o cerere de sechestru asigurator a parchetului asupra bunurilor inculpatului. S-a dispus citarea a circa 30 de familii care locuiesc în apartamente pentru care se cere instituirea sechestrului pentru a-și prezenta poziția. Sunt în total 70 de apartamente construite de Onuc pentru care se solicită sechestru”, a explicat pentru Clujust.ro avocata Irina Bita, care reprezintă din oficiu aproape 40 de păgubiți. Aceasta este unul dintre cei patru avocați norocoși care au fost desemnați de Baroul Cluj pentru a asigura asistență juridică din oficiu în acest dosar.

Precizăm că apartamentele în care s-au mutat oameni nu întrunesc toate condițiile pentru a fi locuite, dar oamenii s-au mutat căci nu aveau ce face, mulți dându-i la Onuc banii pe care îi economisiseră ca să aibă un acoperiș deasupra capului.

Tânărul Onuc a ajuns la proces după începerea discuțiilor, s-a dus în față și a început să se joace relaxat cu crucea pe care jură martorii. La ieșirea din sala de judecată, l-am întrebat ce mesaj are pentru păgubiți? Aceasta e replicat, printre strâmbături: ”Nu știu despre ce păgubiți e vorba”. Apoi a mai îngânat câte ceva. Poate înțelegeți voi ce din video-ul de mai jos.

Detalii despre caz mai jos

Imobiliarul Traian Onuc (fost Floarea Ianson) a fost trimis în judecată

Comments

comentarii

Lasă un răspuns