fbpx

Încă doi angajați ai Baroului Cluj au Covid. Activitatea administrativă se desfășoară online

Încă doi angajați ai Baroului Cluj sunt confirmați pozitiv la testele Covid-19.

Dacă ieri conducerea Baroului Cluj anunța un caz de infectare cu Covid al unuia dintre angajați și transmitea totodată că toți angajații baroului au fost supuși testării, pe surse am aflat că rezultalele testelor au fost pozitive pentru cel puțin încă doi dintre angajații baroului, mai exact contabilul șef și secretara.

Cel mai probabil, persoanele testate pozitiv urmează să ia măsurile de informare a contacților pentru ca aceștia să poată la rândul lor să își facă testarea și eventual să își limiteze prezența în public până la confirmarea sau infirmarea rezultatului pozitiv la Covid-19.

Celor care au trecut pe la sediul baroului zilele acestea ar fi indicat să se testeze și să evite, până la venirea rezultatelor, să se prezinte la sălile de judecată sau garderoba avocaților.

Activitatea administrativă a Baroului Cluj se desfășoară online. ”S-a făcut dezinfecție și se va lucra de la domiciliu în sistem on-line in perioada următoare, cel puțin 14 zile, la fel cum s-a lucrat pe perioada stării de urgență”, a precizat decanul Flavia Maier pentru Clujust.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns