fbpx
Acasă » DIVERSE » În Palatul de Justiție Cluj se lucrează de 1 mai. Vezi ce judecători cunoscuți sunt la birou

În Palatul de Justiție Cluj se lucrează de 1 mai. Vezi ce judecători cunoscuți sunt la birou

Unii judecători de penal din Palatul de Justiție Cluj sărbătoresc prin muncă 1 mai – ziua muncii.

Judecătoarea Adina Daria Lupea de la secția penală a Curții de Apel Cluj a postat pe Facebook poza de mai sus, cu dosarele cu care va intra în ședința de judecată de mâine.

”Si? Inca in vacanță? De joi. Zic ca sunt norocoasa 😁

P.S. Eu, spre deosebire de altii de prin cladire, pozez strict dosarele mele, nu si ale colegilor de birou ))))”, a scris Lupea.

Apropo de aluzia de mai sus, tocmai judecătorul Cristi Danileț de la secția penală a Tribunalului Cluj, ”îndrăgit” tare de judecătoarea Lupea, este și el la lucru.

”Sărbătorim Ziua Muncii, cum altcumva, decât prin muncă. Infractorii nu au weekenduri și zile libere.
Asta e o profesie unde magistrații nu vor rămâne șomeri niciodată. Bine, în afară de situația în care se abrogă Codul Penal printr-o OUG dată noaptea….”, a postat Danileț pe Facebook alături de poza de mai jos cu el la birou.

Sursele Clujust spun că și la Judecătoria Cluj-Napoca sunt cel puțin 7 judecători la lucru, în frunte cu șefa secției civile, Roxana Dan. Mai jos puteți vedea dosarele pe care le are aceasta la motivat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina