fbpx
Acasă » ȘTIRI » Grevă în magistratură? Danileț: ”e posibil să vedem o reactie pe măsură a magistraților din România”

Grevă în magistratură? Danileț: ”e posibil să vedem o reactie pe măsură a magistraților din România”

Judecătorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj a declarat, în contextul disputei Toader-Lazăr, că este posibil să urmeze o reacție a magistraților din România în sensul de a înceta activitatea.

Pe tema disputelor dintre Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și procurorul general Augusin Lazăr, Cristi Danileț a declarat pentru psnews.ro că ar putea urma o reacție a magistraților.

Dănileț trage semnalul de alarmă și afirmă că Toader „vrea să pună șefi pe care să îi poată controla/intimida la conducerea Ministerului Public”.

„Toader are un scop clar: controlul politic al procurorilor, el crezând că asta spune Constituția României. Pentru aceasta vrea să pună șefi pe care să îi poată controla/intimida la conducerea Ministerului Public. Ceea ce a spus însă, ieri, Procurorul General este de o seriozitate extremă și cred că este cea mai dura contră pe care a spus-o vreodată un șef al procurorilor către Ministrul Justiței. După mine, nu cred că vor trece două săptămâni si e posibil să vedem o reactie pe măsură a magistraților din România, care vor bloca activitatea în toate instanțele și parchetele din țară pentu a-și exprima opoziția la toate reformele și atacurile nemeritate din ultimul an”, a declarat Cristi Dănileț pentru PSnews.ro.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina