Acasă » ȘTIRI » Gest uriaș la meciul Generația de Aur-Barca Legends în memoria motociclistului decedat recent în Cluj-Napoca

Gest uriaș la meciul Generația de Aur-Barca Legends în memoria motociclistului decedat recent în Cluj-Napoca

Prietenii motociclistului decedat recent în Cluj-Napoca au făcut un gest uriaș la meciul Generația de Aur – Barca Legends. Aceștia au afișat un banner uriaș în peluza de pe Cluj-Arena pe care scria: ”Alinuț Dlv mereu în sufletele noastre!”

Bannerul de aproape 20 de metri a rămas afișat tot meciul la care au asistat circa 30.000 de oameni. Hagi, Popescu, Chivu, Belodedici, Răducioiu, Dumitrescu și ceilalți le-au adus aminte oamenilor ce echipă de fotbal avea România odată.

Tânărul Alin Dragotă, în memoria căruia a fost afișat mesajul emoționant, și-a pierdut viața marți, 12 iunie, pe strada Oașului într-un accident de circulație. El se afla pe motocicletă și s-a izbit de o mașină condusă de o tânără, care a intrat pe contrasens pentru a parca pe cealaltă parte a străzii. Alin nu a mai ajuns la meci, dar sufletul său a fost cu siguranță.

”Pt tine, Copile!!!! De la prietenii tăi dragi. Niciodată nu te vom uita, acolo in suflet, adânc, vei rămâne!!!”, au scris nouă prieteni ai tânărului decedat pe Facebook.  

 

Fotografii reușite de la eveniment puteți vedea pe pagina de Facebook Sports Festival.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina