fbpx

GALERIE FOTO Balul Bobocilor ”egipteni” de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj

Șase pereche de boboci frumoși au concurat pentru titlurile de Miss și Mister Boboc Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj 2018.

Balul a avut loc în 13 noiembrie, în clubul Form Space, iar tema a fost Egiptul antic. Bobocii au apărut pe scenă, în deschiderea balului, îmbrăcați spectaculos precum egiptenii antici. Juriul format din cadre didactice și studenți mai mari a apreciat intrarea celor mai tineri colegi.

Bobocii și-au arătat talentul la mai mult stiluri de dans. De asemenea, cei de la Genesis Dance Studio au arătat cum se dansează profesionist.

Poate cea mai gustată probă din concurs a fost cea în care studenții de anul I și-au arătat talentele, fie că a fost vorba de dansat, cântat, umor sau magie.

În cele din urmă, toate cele șase pereche au fost premiate și au primit câte un titlu de miss și mister talent, popularitate sau fashion, dar marii câștigători au fost Iulia Bogdan și Alex Almășan.

După concurs, studenții și profesorii lor s-au distrat împreun cu Voltaj Academy și cunoscuta trupă David and the Six Martini, a cărei vocalistă, Adela, este studentă la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina