fbpx

Fostul șef DIPI, Gelu Oltean, s-a apucat de scris pe blog: ”este un manifest pentru adevar!”

Fostul șef al Direcției de Informații și Protecție Internă (DIPI), Gelu Oltean, s-a apucat de scris pe blog și, după prima postare, se anunță niște texte interesante.

Site-ul geluoltean.ro, lansat recent, conține o pagină intitulată ”Două vieți”, pe care fostul spion scrie: ”Multumesc Universului ca mi-a oferit posibilitatea, ca in aceasta calatorie sa beneficiez de cea mai mare si unica binecuvantare, de a ma naste, nu o data, ci de doua ori. Mi s-a oferit acest minunat dar, de a trai doua vieti total diferite. Si ca sa-mi arate iubirea si magnitudinea adevarului si mai mult, in a doua viata a urmat in cascada, o serie de alte subnasteri.”

Primul articol de pe blog are titlul ”Spion sau saman, minciuna sau adevar?” și începe astfel: ”Din start vreau să mentionez că ceea ce voi scrie, nu e pentru toata lumea. O va percepe, simti si accepta doar o anumita categorie de persoane, cu o anumita energie.”

Gelu Oltean scrie despre schimbarea prin care a trecut: ”După prima viață, care a fost într-un domeniu militar, am început o a doua viață, cu schimbări fundamentale în scara mea de valori. Anumite valori care înainte erau primele în ierarhia sistemul meu, au ajuns la coadă sau, chiar au dispărut, iar unele care au fost la coadă sau nu erau pe lista mea, au devenit primele.

Inainte ma interesau: partea materiala, functia, gradele, puterea, ideea de a arata celor din jur ceva, de a-mi ascunde frustrarile, complexele, si slabiciunile.

Fugeam de mine, cautand pretexte de a ma cunoaste. Comunicam mult cu altii, beam, fumam, faceam absolut orice doar sa nu-mi fac timp pentru mine. Si prin asta aratam cat sunt de altruist, bun samaritean. Un alt mod de a ma minti.

In partea a doua, toate acestea au disparut. Mi-am identificat tot ce au insemnat “calitati” inainte pentru mine: smecherie, orientare, compromis, fals, inselaciune, respectiv tot ce era minciuna in care traiam si le-am eliminat. Cu o munca asidua a mea cu mine, dar doar pentru mine. Nu a fost usoara, a fost cu multa suferinta, care nici acum nu s-a incheiat, pentru ca este un process continuu, mai ales dupa atatia ani de mizerie.”

Articolul se încheie astfel: ”Saturandu-ma de minciuna care a fost si in mine si care este in jur, m-am hotarat sa-mi creez acest blog in care sa promovez adevarul meu, dar si calea prin care si altii pot afla adevarul lor. Acest blog este un manifest pentru adevar!”

Gelu Oltean a trecut pe site și două lucrări în curs de apariție: ”Generalul și Ayahuasca”și ”Decalcifierea glandei pineale”

Ayahuasca este substanța pentru care fostul șef DIPI este trimis în judecată.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina