fbpx

Executarea familiei handbalistului decedat, suspendată. Solidaritate din partea avocaților

Judecătoria Cluj-Napoca a suspendat executarea silită pornită în numele Carpatica Asig împotriva familiei tânărului handbalist Mircea Coldea, decedat în 2006 în accidentul de la Vadu Oii. O soră a lui, care este avocată, a fost contactată de zeci de colegi de breaslă care vor să o ajute după ce au citit povestea.

Judecătoria Cluj-Napoca admis în 19 iunie cerere de suspendare a executării până la soluționarea contestației la executare, aflată pe rolul aceleiași instanței. Carpatica Asig apelase la doi executori, din Cluj și Baia Mare, dar a rămas doar cu cel din Baia Mare.

”Admite în parte cererea de suspendare a executarii silite formulata de catre contestatorii Coldeea Vasile, Coldea Elena, Toader ( fosta Coldea ) Ana Maria si Coldea Daniela, în contradictoriu cu intimata SC CARPATICA ASIG SA.

Respinge ca fiind ramasa fara obiect solicitarea contestatorilor de suspendare a executarii silite obiect al dosarului nr. 120/2015, instrumentat de Societatea civila profesionala de avocati E executori judecatoresti Adam Dragos si Oszoczki Andras.

Dispune suspendarea executarii silite obiect al dosarului executional nr. 48/2015, instrumentat de SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE Executori Judecătirești Morari si Asociatii, pâna la solutionarea contestatiei la executare înregistrata sub nr. 5187/211/2015, aflata pe rolul Judecatoriei Cluj Napoca.

Respinge ca fiind neîntemeiata solicitarea contestatorilor privind ridicarea masurilor de indisponibilizare a bunurilor, veniturilor si conturilor bancare.”, se arată în minuta încheierii.

Judecarea contestației la executare a fost amânată pentru 3 iulie, după ce juristul de la Carpatica a refuzat sa se intre pe fond invocând că nu e pregătit.

Unul dintre membrii familiei executate silit de Carpatica Asig este avocata Ana Maria Toader de la casa de avocatură Revnic și Asociatii. După ce au citit aici povestea incredibilă, zeci de avocați i-au transmis că vor să o ajute.  ”Colegii mei avocați, inafară de Revnic și Asociatii care au fost trup și suflet alături de mine, m-au contactat să ne ofere sprijinul lor. Mai mulți specialiști în asigurări și drepturile omului. Le mulțumesc sincer tuturor colegilor avocați care și-au manifestat interesul și disponibilitatea să ne ajute”, a declarat Toader pentru CLUJUST.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns