fbpx
Acasă » DIVERSE » Echipa de fotbal a avocaților din Cluj a terminat pe locul 10 din 40 Mundiavocat 2018

Echipa de fotbal a avocaților din Cluj a terminat pe locul 10 din 40 Mundiavocat 2018

Echipa de fotbal a avocaților din Cluj a terminat pe locul 10 din 40 de echipe participante la turneiul Classic de la Mundiavocat 2018.

Campionatul mondial de fotbal pentru avocați are regula că și după ce o echipă pierde într-o fază eliminatorie joacă în continuare meciuri cu alte echipe pierzătoare pentru a se stabili un clasament final. Astfel, după meciul pierdut în optimi, Dacia Felix Cluj, echipa condusă de Călin Budișan, a jucat cu cea din Palermo (Italia), pe care a învins-o cu 4-1,  cu o echipă din Mexic (scor 7-1 pentru clujeni) și a pierdut cu Izmir (2-4), în condițiile în care echipa clujeană era decimată de accidentări, încât și Călin Budișan, care de obicei este portar, a intrat pe teren, marcând un gol frumos cu capul.

Parcursul Dacia Felix Cluj la Mundiavocat 2018 poate fi rezumat în trei victorii, două egaluri, un meci pierdut la lovituri de departajare în optimi și înfrângerea din ultimul meci. Echipa clujeană, vicecampioana din 2016, s-a clasat pe locul 10 din 40. Turneul Classic a fost câștigat de o echipă din Brazilia, țară din care au fost cele mai multe reprezentante.

Lotul Dacia Felix a fost format din: Călin Budișan (căpitan), Mihai Maris, Laurențiu Văidean, Mădălin Pusca, Răzvan Adrian Trușcă, Adrian Trușcă, Mirel Toader, Flaviu Săseac, Ciprian Roman, Bogdan Oane, Tudor Nuț, Emil Mandroc, Mihai Frătean, Paul Dîrjan, Bogdan Călin Csalai, Alexandru Corpodean și Simion Bran.

A 19-a ediție Mundiavocat s-a desfășurat în perioada 4-13 mai în Cambrils/Salou, Spania. Mai jos puteți vedea imagini de la deschiderea evenimentului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina