Studentii castigatori (sursa foto universuljuridic.ro)

Drept UBB Cluj a castigat Hexagonul Facultăților de Drept 2021

Echipa Facultății de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a ocupat locul I la Hexagonul Facultatilor de Drept 2021. Pe locul II s-a clasat echipa Universitatii Bucuresti, iar pe III cea a Universitatii de Vest din Timisoara.

“Am onoarea si bucuria de a va anunta ca echipa Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai a castigat Hexagonul Facultatilor de Drept, cu rezultate exceptionale la probele stiintifice: locul I la drept penal, locul I la drept civil si locul III la drept constitutional.

Felicitari studentilor si colegilor care au coordonat echipele!”, a anunțat decanul de la Drept UBB, Serban Diaconescu.

Echipele au fost alcatuite din:

Bianca Trif si Laurentiu Negrean la drept penal, cooordonator asistent Ioana Curt.

Andrada Caileanu si Filip Marinau la drept civil, coordonator lector David Mihai

Cristian Ciornea si Alin Chifor la drept constitutional, coordonator Mihnea Novac.

Hexagonul Facultăților de Drept s-a desfasurat în perioada 22-24 aprilie 2021, fiind găzduit de Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova. Fata de anii trecuti, a avut doar probe stiintifice, fara cele sportive.

“Hexagonul Facultăților de Drept din România” este un consorțiu informal al facultăților de drept ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara.

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa care se desfășoară în Bonțida, a fost afectat de pana informatică de la Microsoft.... Citește mai mult
Pentru a încuraja tinerii să se distreze responsabil, MedLife și-a mobilizat resursele și a pus la dispoziție festivalierilor din cadrul Electric Castle primul centru mobil de testare BTS (boli cu transmitere sexuală) din Europa Centrală și de Sud-Est.... Citește mai mult

Lasă un răspuns