Acasă » ȘTIRI » Dragnea: Maior a spus să vină Ioan Rus la Interne

Dragnea: Maior a spus să vină Ioan Rus la Interne

Liviu Dragnea a declarat ca fostul sef SRI, George Maior, i-a spus in 2012 ca trebuie să fie ministru de Interne clujeanul Ioan Rus, ceea ce l-a nemultumit.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, despre formarea Guvernului Ponta din 2012.

Dragnea a povestit ca in timp ce mergea cu Ponta in masina, acesta din urma i l-a dat la telefon pe seful SRI de atunci George Maior, care i-ar fi spus lui Dragnea ca la Ministerul de Interne trebuie sa vina Ioan Rus.

Presedintele PSD a precizat ca nu a fost de acord deoarece in USL se stabilise ca el sa fie ministru de Interne.

Recent, Ioan Rus a criticat vehement politica de guvernare a PSD şi decizia a organizare a unui Congres extraordinar. „PSD nu are nevoie de un Congres extraordinar ci de „o guvernare eficientă, de o performanţă economică pe care românii să o simtă în buzunare”, a declarat acesta pentru PS News.

„Mă nemulţumeşte enorm că, de mai bine de un an, cel mai mare partid din România poartă întreaga ţară dintr-o criză în alta, generând numeroase scandaluri şi diverse probleme artificiale, care nu au nici cea mai mică legătură cu agenda reală a cetăţenilor. De ce aruncă PSD întreaga Românie pe foc, urmărind un traiect care ameninţă să ducă la dezastrul formaţiunii, aşa cum relevă cele mai recente sondaje de opinie?”, a spus Rus pentru psnews.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina